Werken bij AMOS

AMOS Academie

De AMOS academie is een platform voor medewerkers van AMOS om inspirerend van en aan elkaar te leren. Binnen de AMOS Academie is er volop ruimte voor het delen van kennis en expertise, waardoor medewerkers zich kunnen ontwikkelen en verder bekwamen in hun vak. De bijbehorende website speelt een belangrijke rol in het samenbrengen van vraag en aanbod.

Met een uitdagend en interactief aanbod houden wij de kennis en kunde van onze medewerkers en in het bijzonder onze leerkrachten, intern begeleiders en directeuren op peil. Wij hebben veel kennis in huis die wij met elkaar delen. De AMOS Academie is hierbij een deskundige stimulator. Door het delen van kennis, het verspreiden van best practices en het ontwikkelen van het team en de school, wordt de kwaliteit continu verbeterd. De AMOS Academie is een inspirerende ontmoetingsplek voor medewerkers, die van en met elkaar leren en ervaring uitwisselen. De krachtige kennisstroom die hierdoor ontstaat, komt zowel de leerkracht als de leerling ten goede.

Op de AMOS Academie worden eigentijdse opleidingen aangeboden, waardoor de persoonlijke ontwikkeling van iedere medewerker wordt gestimuleerd. Het uitwisselen van expertise en collegiale consultatie krijgen volop de ruimte bij de AMOS Academie.

Jaarlijks verwelkomen wij vele stagiaires. Via Opleiden in de School zijn scholen mede verantwoordelijk voor de kwaliteit, de begeleiding en de beoordeling van de stagiaire. Wij werken hierbij samen met de iPabo, een hogeschool die toekomstige leerkrachten opleidt. Rondom iedere student staat een opleidingsteam: de mentor op de school, de schoolopleider en de IPABO-docent.

Kijk op www.amosacademie.nl voor meer informatie.

Vacatureoverzicht

Hier vindt u een overzicht van al onze actuele en permanente vacatures. Wilt u een open sollicitatie sturen? Stuur dan een mail naar hrm@amosonderwijs.nl.

Invaller gezocht voor basisschool De Rivieren (onderbouw)

Leerkracht LB met ervaring met hoogbegaafdheid

Bevlogen onderbouw leerkracht

Invalkrachten PO (parttime/fulltime)

Collectieve arbeidsvoorwaarden

AMOS hanteert de CAO PO, waaronder:
Voor de volledige tekst van de CAO PO klik hier